Handelsvilkår

Handelsvilkår

Handelsvilkår for Loverland.dk – fordi en sikker handel og rene linjer er vigtig for os!.

§1 Parterne
Forretningsvilkår gælder mellem Loverland.dk, Cvr. nr.: 41722223, Lillevang 8 APS, 4300 - Holbæk, Danmark (i det følgende benævnt Loverland.dk) og den registrerede kunde (i det følgende benævnt Kunden).


§2 Bestilling/Aftaleindgåelsen
Aftalen indgås hovedsageligt ved Kundens elektroniske bestilling på vores Website. Derudover kan købsaftale indgås enten skriftligt (herunder via E-mail) eller mundtligt (herunder telefonisk).


§3 Aftalens indhold
Kunden er underlagt de forretningsvilkår der er gældende på bestillingsdatoen. Forretningsvilkårene finder anvendelse på alle aftaler der indgås mellem Loverland.dk og Kunden som de eneste vilkår og erstatter alle andre vilkår.


§4 Reklamationsret
Stk. 1. I henhold til købelovens regler yder Loverland.dk en reklamationsret på 2 år.
Stk. 2. Afhjælpning. Loverland.dk forbeholder sig ret til at afhjælpe fejl og mangler ved varer i overensstemmelse med Købelovens regler.
Stk. 3. Returnering. For regler angående returnering af varer se §10 om returvarer.
Stk. 4. Tilbagesendte varer vil blive testet af Loverland.dk. Forefindes der ingen fejl eller mangler ved varen vil kunden blive opkrævet et testgebyr samt forsendelsesomkostninger. Testgebyret udgør 120 kr. inkl. moms pr. påbegyndt 15 min.


§5 Produktinformation
Stk. 1. Loverland.dk bestræber sig på, at oplyse så præcist og korrekt som muligt om de pågældende produkter.
Stk. 2. Billederne der findes på de følgende domæner, som kan ses i domænelisten i bunden af siden(-) er eksempler, og nogle kan være vist med ekstra udstyr/yderligere tilbehør og er ikke en del af aftalegrundlaget, samt farver kan variere fra virkelige farver på produktet.


§6 Priser
Alle priser er angivet inklusive moms, medmindre andet udtrykkeligt fremgår.
§6.2 Pris Garanti
Finder du varen billigere et andet sted, om det er en fysisk butik, eller en netbutik, får du varen til samme pris.
Se mere på vores hjemmeside om hvordan du benytter prisgarantien.

Læs mere her: Prismatch


§7 Betaling
Stk. 1. Kreditkortbetaling.
Det er muligt at betale med kreditkort hos Loverland.dk. Betalingerne foretages via ePay.
Betalingen bliver først hævet når din ordre er afsendt.
For private kunder pålægges der IKKE kort gebyer.
-Bruges der lokale firmakort, EEA firmakort og alle non-EEA kort pålægges der gebyr.

Læs mere her: Kortgebyrer


§8 Levering
Leveringen vil, alt efter lagerstatus, ske inden for 1-3 hverdage efter at din ordre er modtaget. Loverland.dk bestræber sig altid på at have de fleste produkter på lager.
Levering til erhvervsadresse med GLS koster kr. 39,00
Ved køb over 500 kr. er prisen kun 29 kr. på levering på produkter til GLS pakkeshop og GLS erhverv.
Der kan ikke handles fra adressen.


§9 Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Består varen af flere partier eller produkter, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på telefon 82 82 89 89 og benytte standardfortrydelsesformularen:
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Loverland.dk, Lillevang 8 APS, 4300 Holbæk
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


§10 Returvarer & ombytning
Har du en returvare bedes du udfylde formularen under "RETURVARER"
Derefter vil du få oplyst alle nødvendige forsendelsesoplysninger. Forsendelse af returvarer sker for kundens regning medmindre andet konkret er aftalt.
Ved valg af "Pengene retur", tilbagebetaler Loverland.dk det fulde beløb eksklusiv Loverland.dk's forsendelses omkostninger til os.


§11 Fortrolighed
Stk. 1. Logstatistik bruges på vores website og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades m.m. På vores website anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet. Desuden knyttes oplysningerne i log-statistikken til de kunder og brugere, der besøger websitet, såfremt brugeren tilkendegiver navn, adresser og andre oplysninger i forbindelse med et køb på websitet, eller ved oprettelsen af en brugerprofil. 
Logstatistik bruges desuden til: Personprofilering af markedsføringen overfor brugeren, for at skabe øget brugervenlighed. 
For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mail-adresse. 
Personoplysningerne registreres hos Loverland.dk og opbevares af magentohotel.dk 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger: Ledelsen, Salg og markedsføring, Administration og bogholderi.
Alle oplysninger vedr. kreditkort betalinger krypteres hos ePay.
Der registreres ingen personfølsomme oplysninger, herunder kreditkortnummer mv. på denne webside. 
Oplysningerne videregives ikke til tredjemand. 
Som registreret hos Loverland.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Loverland.dk via e-mail.


§12 Tvister
Dansk lovgivning finder anvendelse på aftaler indgået mellem Loverland.dk og Kunden.


§13 Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os. Kontakt os her
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr


§14 Gyldighed
Disse vilkår træder i kraft den 1. marts 2021.

Copyright© 2023 Loverland.dk. All rights reserved.