Kondommer & Tilbehør

Kondommer & Tilbehør

Her finder du vores tilbehør til en fræk aften, som Glidecreme & kondomer. Der er også replacement dele som du kan tilkøbe hvis du har brug for at udskifte smådele på dit sexlegetøj.

Filter
Shop efter
Filtrer efter
Diameter
 1. 0 - 3 cm
 2. 10 - 12 cm
 3. 14 - 18 cm
 4. 7 - 9 cm
Længde
 1. 0 - 9 cm
 2. 10 - 19 cm
 3. 20 - 29 cm
Mærke
 1. Belou
 2. happyrabbit
 3. Mystim
 4. palmpower
 5. You2Toys
Farve
 1. lila
 2. pink
 3. rosa
 4. schwarz
 5. transparent

Her finder du vores tilbehør til en fræk aften, som Glidecreme & kondomer. Der er også replacement dele som du kan tilkøbe hvis du har brug for at udskifte smådele på dit sexlegetøj.

Billige Kondomer

Hos loverland.dk finder du billige kondoer i god kvalitet. Vores mest solgte kondomer er vores London model som er tynd og har en stærk kvalitet i forhold til den billige pris. En kondom skal være tynd og stærk så den giver dig den fulde sikkerhed når du har sex. Selv om kondomerne er billige så går du bestemt ikke på kompromis med kvaliteten, latex kondomer kan nemlig strække sig ca. 5 gang sin størrelse, så selv om der skulle komme lidt luft ind i kondomet, så kan du være sikker på at det ikke går i stykker. Den perfekte diameter og længde spiller også en stor rolle for nydelsen når du har sex med kondom.Det er vigtigt at kondomet ikke sidder for stramt eller for løst, derfor er vores billige model igen perfekt til de europæriske mænd da kondomet er tilpasset gennemsnit penis længden og tykkelsen på penis.

Hvor finder jeg billige kondomer?

Du behøver ikke at lede længe efter billige kondomer, Vi tilbyder nemlig billige kondomer leveret lige til din hoveddør eller pakkeshop og med diskret levering og annonym afsender. Du kan derfor være tryg for at medarbejden i pakkenshoppen ikke kan se at du har handlet fra en sexshop eller at dine samboende ikke kan se hvor du har handlet fra.

Hvorfor springer kondomer?

Et kondom kan spænge hvis du har valgt et for lille kondo, og ellers skyldes det at i meget sjældene tilfælde at der er tale om en fabrikationsfejl fra producenten. Derimod kan du også købe et for stort kondom som i værstefald kan glide af under sex. Find derfor det kondom som passer perfekt til dig og brug evt. en vandbaseret glidecreme da en oliebaseret glidecreme kan opløse kondomet og dermed kan øge risikoen og graviditet eller sexsygdomme. Du finder den rigtige kondomstørrelse ved at måle penis i stiv tilstand, både i længden og i omkredsen og herefter vælge den rigtige kondom som passer til størrelsen.

Kondom størrelser

De fleste af vores kondomer passer til en penis størrelse på mellem 14 cm til 20,5 cm i længden og 10-13 cm i omkredsen. Har du brug for større kondomer kan du prøve vores My Size kondomer i sttørrelse mellem 64 mm til 69 mm. i diameter.

Glidecreme

Nyd glidende sex med Just Glidecreme!
Vores Just Glide Glidecreme er et vandbaseret smøremiddel som er 100% vegansk og giver langvarig smøring. Det er også velegnet til følsom hud. Fri for olie og fedter ikke. Vaskes let af med lunkent vand.

Glidecreme er sikkert at bruge med latexkondomer også er det samtidig Lugtfri og smagløst.

Sådan bruger du glidecreme

Glidecreme er til dem som ønsker mere glidene sex og til dem som ønske mindre smerte under samleje. Vandbasseret glidecremeer også meget velegnet til sexlegetøj, vi anbefaler dog at bruge glidecreme med silikone hvis der skal dyrkes sex i badet eller i badekaret, da silikonen forbliver glidende i vand. Det sammen gælder for sexlegetøj. Husk altid at gøre dit sexlegetøj rent efter det har være i kontakt med Glidecreme.

Copyright © 2021-Loverland.dk. All rights reserved.